Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stoly
- Festovní stůl
- jednoduché smontování
- Doprava? Expedice?
- Dodán poškozený
Stůl byl po rozbalení poškozen. Plastové prkno bylo zřejmě po nárazu vytrženo z rámu stolu. Uražen kus plastu a naštípnuto. Náhradní plastové prkno samozřejmě nelze sehnat. A posílat to zpět, to by nestálo za tu námahu. Takže použito kvalitní sekundové lepidlo a slepeno. U vytržených vrutů zakoupeny o chlup větší a v kombinaci s lepidlem deska namontována. Jak dlouho to vydrží to ukáže čas. Kdo stojí za poškození stolu to asi nezjistím, ale fa. by si měli lépe proškolit zaměstnance o zacházením s produkty.
HAPPY GREEN Stolek ocelový skládací TOURNEO 80 x 60 x 70 cm
Přidáno: 18. srpna 2023
(naposledy upraveno 18. srpna 2023)
Zakoupeno v ONLINESHOP.cz
Praktický, lehký, skladný stolek. Výborně slouží při kempování, výletech autem.
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Rychle se skládá, je stabylní.Jsem spokojen.
Kave Home Canyelles 140/200 x 90 cm Rozkládací zahradní jídelní stůl z polywoodu
David
Přidáno: 15. srpna 2023
(naposledy upraveno 15. srpna 2023)
Zakoupeno v www.designovynabytek.cz
- Dle popisu
- Stůl je velmi pevný, při velké zátěži se neprohýbá a je stabilní. Rychle se složí i rozloží. Výhodou jsou i ručky na boku, za které se stůl dá přenést.
- opravdu bytelnej stůl ani se nehne
- kvalitní produkt
- lehce složitelný
- drobet vyšší cena
- Vypadá hezky
- Je levný
- Je levný když ho kupujete samostatně, v setu se čtyřmi židlemi je o 4 tisíce dražsí.
- Závity na uchycení spoje nohou jsou špatně vyvrtány, šroub se o svár v závitu poškodil, musel jsem znovu vyvrtat a použít jiný.
- Jeden závit ve stole pro uchycení nohy je oproti ostatním o centimetr vyšší, takže je stůl trochu nakřivo.
Plastový stůl byl pokroucený a na jedné straně prasklý . Zasazení trubky nohou do stolu je tím pádem nedostačující. Obával jsem zakoupit produkt na ALEGRO, kde byl o 100 Kč levnější. Asi zbytečně jsem se obával polského prodejce. Mall je to stejné.
- Stabilní snadno rozkladatelný.
- Je lehký, vzal jsem menší. Velký výží 15 kg.
- Jiný stůl nebrat, stůl musí mít stavěcí nohy.
- pěkná deska
Hezký stabilní stůl
naprosto pro daný účel dostačující a ze nejlepší konkurenční cenu
malý campingový stolek, stabilní, dobře skladovatelný. Za mě spokojenost.
- Pevný stůl s vyšší nosností
- Stolová deska nejde úplně srovnat
Dobrý stoleček do stanu za dobrou cenu.
- Pěkný lehký stůl.
Stolek mám vždy po ruce na odkládání knihy, hrnku, atd...
- vejde se na malý balkon
- stolek odpovídá mému požadavku
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »