Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stoly
- Sedátko i stolek v jednom
- Zjistila jsem, že ke složení se nemusí odlepovat horní část, ale jde složit nožičky a jen překlopit. Potěšilo.
- Půltýden venku, sem-tam pršelo a pořád vše v pohodě.
- Velmi hezký a hlavně kvalitní, za velmi dobrou cenou.
- vypadá hezky a je dostatečně velký
- zatím nic
- Lehký, díky perforaci déšť i nečistoty protečou na zem
- Trochu zdlouhavé šroubování nožiček
- skladný
- pěkný design
- Krásný, kvalitní stoleček k nízké lavičce. Doporučuji :-)
skvělé na servírování+prostor na chlazené nápoje, super :-)
- Stul jsem vyzkousel. Je to docela kvalitni a pevny stul odpovidajici cene. Mozna jeste o neco lepsi nez jsem cekal. Dokonce rozkladaci.
- Omyvatelny.
Nevim, jsem spokojen. Je to obycejny zahradni - balkonovy nabytek. Docela pevny. Stul, ktery jsem mel drive nemel zadnou stabilitu a kymacel se ze strany na stranu.
Jsou skvělé, za ty prachy, ale musí být :-).
Praktický, skladný, lehký, stabilní. Hodila by se možnost "adjustace nohou", aby se pracovní plocha stolu dala snadno vyrovnat abyste pak neměli palačinky na jedné straně silnější :)
Lehký a přesto docela stabilní. Dvě možná nastavení výšky pro sezení na zemi a na židli.
- Dobrá kvalita
- velmi lehký ,skladný ,a snadno ho přemístíte kam potřebujete, velikost deska postačující a výška mne velmi pozitivně překvapila.-výška tak akorát
- parametry dle mých potřeb
- síťka pod stolem
Mám to do menší dodávky na spaní, takže vyžaduju skladnost a zároveň přiměřeně dostatečně velkou plochu. Síťka pod stolem je skvělý bonus. Nohy lze šroubovat do sebe, takže můžu na jedné straně mít nohy s výškou cca 80cm a druhou stranu stolu opřít třeba o podlahu auta a získat tak normálně vysoký stolek.
Výrobek odfláknutý díry někde nesedí nebo se musí protáhnout vrtákem. Srovnání je nemožné, ale stolek stojí. Je pravda, že za tu cenu se to určitě vyplatí. Na to na co je určen je plně funkční. Doporučuji.
Pevný, stabilní, materiál vypadá bytelně.
Měl jsem takový stůl ale rozbil se mi ,tak jsem objednal znovu,doporučuji jsem z výrobkem spokojen.
- Nekvalitní výrobek
- Nesedí úhly, sklo nelze přesně slícovat se stolem
- Sklo přišlo poškrábané
Na poměrně vysokou cenu se nejedná o kvalitní výrobek. Rozhodně jsem rád, že jsem si neobjednal židle Livarno Home, protože mě děsí představa, jak by vypadaly.
Zobrazuji 441 - 460 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Další »