Nejnovější recenze ze sekce Zahradní stoly
Stůl se mi líbí, je v pořádku a už dobře slouží. Mám drobnou výhradu, která se netýká přímo stolu. V dodávce rozloženého stolu v sadě spojovacího materiálu byly místo 4 klasických šroubů M8x60 s rovnou hlavou(ze spodní strany) pro spojení desky stolu s podstavcem, které byly v návodu na obr. zřetelně zobrazeny, 4 vratové šrouby M8x60. Tyto šrouby mi jednak nepřipadly úplně vhodné a hlavně jsem si myslel, že když jsou v návodu specifikované určité šrouby, že by také měly být dodány. Proto jsem jejich absenci reklamoval, po reklamaci jsem dostal šrouby další, ale úplně stejné, opět 4 vratové šrouby. Při telefonickém hovoru s pracovníkem, který reklamaci vyřizoval, jsem se dozvěděl, že odjakživa se ke stolu Luisa dodávají vratové šrouby, už několik let, nikdo to dosud nereklamoval a nestěžoval si, proč je v návodu uvedený jiný šroub, netuší.
Tak jsem to nechal být a 4 příslušné šrouby jsem si koupil v železářství.
Snadná montáž a vypadá velmi pěkně
- Kvalita super, esteticky vzhled.
pěkný
Zahradní rozkládací stůl TEXIM Viet 150/200 x 100 cm
Jaroslav Urik
Přidáno: 26. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v TEXIM zahradní nábytek
- Pokud se nedíváte z blízka, stůl vypadá pěkně
- Velmi špatné zpracovaní, až 5mm nepřesnosti
- Rozpraskané dřevo (díky nepřesnostem - testovací smontování)
- Návod na složení (malé obrázky, nejasné)
Dílenské zpracování hodnotím 4/10, díky velkým nepřesnostem. Při následném složení (ve výrobě) před odesláním je vidět, že nesedící kusy byly silou staženy a díky tomu došlo k rozpraskání dřeva.
Bohužel v návodu je instrukce ke slepení některých částí a díky tomu jsem již nemohl rozebrat a odeslat zpět, což bych jinak nejspíše udělal.
Musel jsem tedy slepit 4 místa kde bylo dřevo prasklé a nedotahovat tak jak ve výrobě..
tectake 404984 hliníkový kempingový stůl bastian skládací, výškově nastavitelný - stříbrná
Přidáno: 26. května 2024
(naposledy upraveno 26. května 2024)
Zakoupeno v TecTake.cz
- Skladnost + nosnost
- Trochu vetchý, ale nic hrozného. Za ty peníze ok.
Stůl je krásnÿ,jen nám dodali přírodní dřevo místo objednaného hnědého,museli jsme natřít.Jinak vše ok.
snadná montáž i kvalita odpovídající ceně
Pod klec pro morčata vyhovuje
- Velmi jednoduchá manipulace.
- kvalitni
Spolehlivý e shop
Celkem komplikovaná montáž, ale nakonec jsem to zvládla, vypadá dobře, mám ho v altánku
kvalitní a pevný materiál
Kvalita za rozumnou cenu
- Super skladný
KETER MELODY stůl - grafit
Přidáno: 22. května 2024
(naposledy upraveno 22. května 2024)
Zakoupeno v Eberry.cz
Plastový, dorazil již rozlámaný
- stolek vypadá dobře, lehce sestavitelný (2 šrouby)
zatím instalováno nově, takže teprve uvidíme, jak stůl vydrží
- Dokonalý stôl k nízkemu sedeniu (ideálna výška na jedenie)
- Sklopné nohy, ktoré sa schovajú pod doskou
- Veľmi ľahko zložiteľný
- Dostatočne pevný
- Dizajn
Hľadali sme stôl k nízkemu sedeniu z umelého ratanu, ktorý by poslúžil na jedenie. Väčšina stolov má výšku cca 75cm, čo by bolo príliž vysoké, tento je však ideálny. Nastaviteľná výška je pre nás veľmi príjemný bonus. To, ako ľahko sa dajú nohy zložiť, nás veľmi milo prekvapilo. Pre náš účel je úplne dokonalý - zladený dizajn, ideálny rozmer, a navyše ešte výškovo nastaviteľný, čo sme ani nevyhľadávali, no pravdepodobne tento stôl budeme častejšie využívať v zníženej polohe.
- Při grilovánímje vše při ruce
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »